łosoś
poniedziałek, marca 27, 2017
Łosoś skropiony sokiem z pomarańczy zamiast z cytryny z dodatkiem pietruszki.
Niedawno byłam bardzo zdziwiona, jak się dowiedziałam, że żeby żelazo się dobrze wchłaniało trzeba je nie tylko jeść z witaminą C ale również nie można go jeść z produktami razowymi.
Jaka jest wasza ulubiona ryba? Ja chyba nie mam jednej.
Zjedlibyście łososia a la dodek? Które zdjęcie wam się najbardziej podoba i dlaczego?
2 comments
Moje zainteresowanie skupiło się na pojedynczej prezentacji łososia.Zasmakowało mi doprawienie pomarańczą i pietruszką.Będę robić
OdpowiedzUsuńMyślę , że dobrym akcentem kompozycyjnym była by pomarańcz na talerzu ...?
Moją często jadaną rybą jest makrela też smaczna .
To był obiad na szybko, a odgrzewana ryba nie jest dobra, więc kilka zdjęć i do buzi ;) Nie wiem czy pomarańczowa pomarańcza byłaby taka dobra do łososia, który też jest pomarańczowy, stąd właśnie była pietruszka na złamanie koloru.
Usuń