kandyzowana skórka

sobota, grudnia 17, 2016

Wczoraj chciałam poczuć bardziej święta i przygotowywałam kandyzowaną skórkę zarówno pomarańczową jak i cytrynową. Bardzo pomagał mi w tym smok, który niestety ucierpiał kiedyś w piekarniku.


You Might Also Like

6 comments

  1. Ale zrobiło się świątecznie i pachnąco.
    Super!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. I o to właśnie chodzi, bo święta mają trwać dłużej i powoli budować swoją magię, trochę taki adwent ;)

      Usuń
  2. Idą święta ...tak to przede wszystkim te wspaniałe zapachy ,które teraz dominują w każdym domu. Skórka pomarańczowa jakże potrzebna w każdym domowym wypieku.Muszę i ja zrobić czas najwyższy, dziękuję za przypomnienie.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też bardzo lubię ten smak i zapach, polecam dodać imbiru, żeby nie było za słodko ;)

      Usuń
  3. Ładne :) Takie kolorowe i fajnie oświetlone :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Moja rzeczywistość jest zwykle kolorowa, jak wiesz ;) a słońce jeszcze nie jest mocne, bo mamy zimę.

      Usuń

Popularne Posty

Ja na Facebooku

Flickr Images