tuńczyk z rzodkiewką

niedziela, grudnia 11, 2016

Dziś znów szybki kolarski obiad - smażony tuńczyk posypany świeżą cebulką, do tego rzodkiewka.


Na drugim widać już Krzysia w akcji, gdyż obiad najlepszy jest na gorąco :)


Bardzo polecam polać sobie trochę oliwą, która wzmocni jeszcze smak.

You Might Also Like

6 comments

  1. no i wreszcie coś co bym zjadł ze smakiem , zdjęcie fajne

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ale to nie jest mięso tylko tuńczyk. Choć ja go uwielbiam, bo jest tak konkretny jak mięso ;)

      Usuń
  2. Tuńczyk i kompozycja z rzodkiewką ....? zastanawiałam się przez chwilę ..ale powinno smakować dobrze gdyż smaki się wzajemnie bardzo dobrze uzupełniają.Gratuluję . Następnym razem tak zrobię.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Smakowało bardzo dobrze, bo rzodkiewka nieco szczypała po języku, a tuńczyk w smaku jest dość wyrazisty, trochę jak wołowina wśród mięs, więc wolę jeść go w podobnym zestawie co mięso.

      Usuń
  3. Bardzo ładnie ułożone, tło fajne, ostrość , kadr, światło OK. Smacznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ułożone dość szybko, ale chyba powoli trochę opanowuję sztukę kompozycji na talerzu. Cieszę się że się zdjęcia podobają.

      Usuń

Popularne Posty

Ja na Facebooku

Flickr Images