marynowana kałamarnica poniedziałek, grudnia 05, 2016 Dziś na obiad kałamarnica marynowana z rozmarynem i jałowcem, do tego odrobina selera naciowego. Share This Story Share on Facebook Share on Twitter Pin this Post Tags: jedzenie, kałarnica ← Previous Story Starszy post You Might Also Like konkurs gastronomiczny - EOIkonkurs gastronomiczny - EOIhiszpańska wariacja na temat polski... 2 comments Unknown5 grudnia 2016 18:57Dzisiaj jedzenie monochromatyczne czarno-białe. Ciekawe jak smakuje? Jak cukierek piołunowy, czy słodka cytryna?OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzdodek13 grudnia 2016 06:24Smakuje bardzo delikatnie, ciężko opisać więc zapraszam na degustację. Myślę, że jak ktoś nie lubi jałowca to może mu nie smakować.OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej...
2 comments
Dzisiaj jedzenie monochromatyczne czarno-białe. Ciekawe jak smakuje? Jak cukierek piołunowy, czy słodka cytryna?
OdpowiedzUsuńSmakuje bardzo delikatnie, ciężko opisać więc zapraszam na degustację. Myślę, że jak ktoś nie lubi jałowca to może mu nie smakować.
OdpowiedzUsuń