awokado
sobota, grudnia 10, 2016Dziś Krzyś robił domową nutellę - czyli pastę z bananów, awokado i kakao. Na razie zdjęcie dojrzałego awokado, te o zielonej skórce często są gorzkie w smaku.
Dziś Krzyś robił domową nutellę - czyli pastę z bananów, awokado i kakao. Na razie zdjęcie dojrzałego awokado, te o zielonej skórce często są gorzkie w smaku.
Kocham żyć, tu i teraz, jak mogę to zrobię wszystko i więcej, więc czasem trzeba mi powiedzieć, stop, doba ma 24 godziny, a ty swoich pomysłów masz tak dużo, że nie rób wszystkiego.
4 comments
Smakowicie prezentują się awokada.Przepis na nutellę intrygujący swoim zestawieniem smakowym . Następnym razem spróbuję .Nasze awokado , które zrobiliśmy dzisiaj było nieco inne(awokado +czosnek+cytryna).
OdpowiedzUsuńJak będę mieć chwilę czasu to zrobię zdjęcia i wrzucę więcej informacji o nutelli, albo raczej paście kakaowej.
UsuńAwokado, to poza samym zdjęciem jakaś historia...
OdpowiedzUsuńWygląda tajemniczo ;)
Trochę dziwna historia, ale tak, ostatnio słuchałam audiobooka - "zdolny uczeń" Kinga i chyba trochę mnie poniosło ;)
Usuń